Επικοινωνία

Το ιατρείο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και νευροανοσολογικών νοσημάτων φιλοξενείται στην Κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, όπου και λειτουργεί κάθε Παρασκευή 9-11 το πρωί. Η γραμματεία της κλινικής μας είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει κάθε σας απορία, αλλά και να προγραμματίσει μία συνάντηση μαζί σας στο τηλ 2310390544.

Για ασθενείς που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές του εσωτερικού ή εξωτερικού, με επακόλουθη αδυναμία μετακίνησης, παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας και τηλεδιάσκεψης μέσω skype, με στόχο την παροχή συμβουλευτικής γύρω από τις αυτοάνοσες παθήσεις του νευρικού συστήματος. Η εν λόγω δυνατότητα δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τη δια ζώσης ιατρική εξέταση και εκτίμηση, ωστόσο προσφέρει τη δυνατότητα γενικής συμβουλευτικής γύρω από την ποιότητα ζωής και τη νευρολογική σας πάθηση. Σε μία τέτοια περίπτωση απαραίτητη είναι η έγκαιρη, πρωτύτερη επικοινωνία με τον ιατρό, κατά προτίμηση μέσω email.

 [email protected]

 

[contact-form to=»[email protected]»][contact-field label=»Όνομα» type=»name» required=»1″][contact-field label=»Email» type=»email» required=»1″][contact-field label=»Ερώτηση» type=»textarea» required=»1″][contact-field label=»Συναινώ στη χρήση των προσωπικών μου στοιχείων αποκλειστικά για επικοινωνία του ιατρού μαζί μου.» type=»checkbox» required=»1″][/contact-form]